Greek
Contact
Επικοινωνία
Νίκαια Κυανή Ακτή Εκδρομή Saint Tropez

excursions St Tropez avec l'école Azurlingua

Saint Tropez

Μάθετε γαλλικά στη Νίκαια και ανακαλύψτε την Κυανή Ακτή με τη σχολή Azurlingua !

Στην αρχαιότητα

Το Saint-Tropez κατοικήθηκε από τους Φοίνικες που ήταν εγκατεστημένοι στη Μασσαλία. Δημιούργησαν αγκυροβόλια σε όλο το μήκος της Μεσογείου για να διασφαλίσουν τη ναυτιλία μεταξύ των εμπορικών τους σταθμών. Μεταξύ αυτών είναι αυτό της Αθηνόπολης, το οποίο ίσως βρίσκεται στην τοποθεσία του σημερινού Saint-Tropez. Κατά την εισβολή των Ρωμαίων στη Γαλατία, η πόλη έλαβε το όνομα Ηράκλεια.


Το έτος 68 μ.Χ.,

ο ιππότης Torpès, επιστάτης του οίκου του Νέρωνα, προσηλυτίστηκε από τον Άγιο Παύλο, του οποίου ανέλαβε τη φρουρά. Διακήρυξε ανοιχτά τη χριστιανική του πίστη κατά τη διάρκεια των εορτών της Αρτέμιδος στην Πίζα. Ο αυτοκράτορας τον βασάνισε και τον αποκεφάλισε. Το σώμα του τοποθετήθηκε σε μία βάρκα με ένα κόκορα και ένα σκύλο και αφέθηκε στον ποταμό Arno. Τα ρεύματα της Λιγουρίας τον μετέφεραν στην ακρογιαλιά του Saint-Tropez, του οποίου έγινε ο προστάτης άγιος (και του έδωσε το όνομά του).

Το 1441

Ο Jean de Cossa δημιούργησε προς όφελος του θαλαμηπόλου του Jean de Cossa τη Βαρωνία του Grimaud. Διαπίστωσε ότι το αδύνατο σημείο της περιοχής ήταν ο κόλπος του Saint-Tropez και ότι πρέπει να τον προστατεύσει με κάθε κόστος. Εμπιστεύτηκε το έργο αυτό σε έναν Ιταλό ευγενή, τον Raphaël de Garezzio, ο οποίος έφερε 12 οικογένειες από τη Γένοβα, που ανακατασκεύασαν και οχύρωσαν την πόλη. Σε αντάλλαγμα για την άμυνα και την προστασία της πόλης, απελευθερώθηκαν από φόρους και εισφορές.

Το 1672

όλα τα προνόμια ανακλήθηκαν από τον Λουδοβίκο 14ο, κατά την εγκατάσταση βασιλικής φρουράς στο φρούριο, το οποίο σήμερα στεγάζει το ναυτικό μουσείο.

Τον 19ο αιώνα

αναπτύχθηκαν σημαντικά οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με το ναυτικό. Έτσι , το 1860 κατασκευάστηκε στο Saint-Tropez το πλοίο "La Reine des Anges", ένα τρικάταρτο 740 κόρων (άνω των 2000 κυβ. μέτρων), το οποίο θα γίνει το στολίδι του εμπορικού ναυτικού. Το Saint-Tropez μεγάλωσε και γνώρισε ευημερία.
Το 1866 κατασκευάστηκε το άγαλμα του Bailli de Suffren στο λιμάνι.
Το 1913, ο Emile Ollivier, υπουργός του Napoléon III, ετάφη στον τύμβο που είχε κατασκευάσει στους βράχους που κυριαρχούν τη θάλασσα στο Salins, απέναντι από το κτήμα του, του πύργου του Moutte.

Κάθε χρόνο

μερικές από τις πιο όμορφες σελίδες της ιστορίας του Saint-Tropez δίνουν τόπο σε μεγαλειώδεις τελετές, όπως οι Bravades. Η εορτή Bravade του Μαΐου ιδίως, είναι η συμμετοχή όλου του πληθυσμού στον εορτασμό των ένδοξων πολεμικών πράξεων για την άμυνα της χώρας από τους Μαυριτανούς και προς τιμή του Αγίου Προστάτη. Σήμερα, το Saint Tropez είναι μία πόλη πολύ ζωντανή και γεμάτη από αστέρες, η οποία δεν έχει χάσει τίποτα από τη χάρη της ή τη φήμη της και κάνει χιλιάδες τουρίστες να ονειρεύονται κάθε χρόνο.


Κύρια σημεία ενδιαφέροντος: Το παλιό χωριό - Το μουσείο Annonciade - Οι παραλίες της Pampelone

Το γνωρίζατε;

220 εκατομμύρια άνθρωποι μιλούν γαλλικά το 2011, και τα γαλλικά είναι η δεύτερη γλώσσα που διδάσκεται στον κόσμο

 

Σωστοί λόγοι για να έρθετε στην

 Azurlingua... Προγράμματα για αρχάριους Ένα σήμα ποιότητας που έχει αναγνωριστεί από τη γαλλική κυβέρνηση.


Τιμές και « ειδικές προσφορές » που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.


     Θεσμική αναγνώριση (συμπράξεις πανεπιστημίων).

  11 επίπεδα γαλλικών,  η Azurlingua σας προτείνει προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες σας !


ΝΕΟ : Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε σε  2,3 ή 4 άτοκες δόσεις.


Κι άλλοι ακόμη 
 
 

ü  11 niveaux de français,  Azurlingua vous propose une pédagogie sur mesure !

image image image

Ακολουθήστε μας στο
 Facebook

 
Κοινωνικά δίκτυα

Προτείνετε μας στο Facebook!Σας άρεσε αυτή η σελίδα;
Διαδώστε τη!


Βίντεο

Καλώς ήλθατε στην AzurlinguaΕίμαστε μέλη
soufflecampus francecsnfla

Μας εμπιστεύονται

centre d'examen SELFEE