Greek
Contact
Επικοινωνία
Εκπαίδευση Ετικέττα ποιότητας FLE


                Επίσημη "Ετικέτα Ποιότητας Εκμάθησης Γαλλικών ως Ξένης Γλώσσας"

                                             

                

Το 2007, στην σχολή AZURLINGUA απονεμήθηκε η ετικέτα "Qualité FLE" (ποιότητα εκμάθησης γαλλικών ως ξένη γλώσσα).

Είναι μία από τις πρώτες σχολές γαλλικών FLE στη Γαλλία που απέκτησε σήμα για την ποιότητα της παιδαγωγικής της, των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών της (διοικητική διαχείριση, εγγραφές, καταλύμματα,…).

Αυτό το Σήμα Ποιότητας αποτελεί μία δέσμευση του γαλλικού κράτους, μέσω του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας, της Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας (Διεύθυνση ανώτατης εκπαίδευσης), του Υπουργείου Εξωτερικών (Γενική Διεύθυνση διεθνούς συνεργασίας και ανάπτυξης) και της Γενικής Διεύθυνσης γαλλικής γλώσσας και γλωσσών της Γαλλίας, τα οποία αποφάσισαν να αναθέσουν στο CIEP (Διεθνές Κέντρο Παιδαγωγικών Σπουδών) την ίδρυση ενός μηχανισμού επισήμανσης των κέντρων εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας σε αλλοδαπούς, τα οποία βρίσκονται στην γαλλική επικράτεια.

Αυτή η διαδικασία θα επιτρέψει εφεξής τον εντοπισμό, την αναγνώριση και την προώθηση των κέντρων εκμάθησης, των οποίων η γλωσσική προσφορά και οι σχετικές υπηρεσίες παρουσιάζουν τις απαιτούμενες εγγυήσεις ποιότητας. Η σχολή γαλλικών υποστηρίζει φυσικά αυτή τη διαδικασία, η οποία επιτρέπει σε όσους έρχονται να μάθουν γαλλικά στη Γαλλία, να το κάνουν υπό τις καλύτερες συνθήκες.

                                                    Σχετικά με την ποιότητα...

Συνέντευξη με τον διευθυντή της σχολής: Jean-Luc Librati


Το έτος 2007 σημαδεύει την επικύρωση του επαγγελματισμού σας, καθώς η σχολή Azurlingua έλαβε το "Σήμα Ποιότητας εκμάθησης Γαλλικών ως Ξένης Γλώσσας". Πως ελάβατε αυτή τη διάκριση;


Jean-Luc LibratiΌταν δημιουργήσαμε τη σχολή Azurlingua το 1990, είχαμε μια πολύ σαφή ιδέα για τους στόχους που θέλαμε να επιτύχουμε: να γίνει μία από τις καλύτερες σχολές γαλλικής γλώσσας στη Γαλλία. Με  την πάροδο του χρόνου, εργαστήκαμε λοιπόν με σκοπό να τελειοποιήσουμε την προσφορά μας. Καθώς είμαστε κοντά στους μαθητές μας, καταφέραμε να προσδιορίσουμε τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις τους. Στην Azurlingua, έχουν τις καλύτερες συνθήκες εργασίας για να μάθουν ή να βελτιώσουν τα γαλλικά τους. Έχουμε επίσης το προνόμιο να βρικόμαστε σε μια όμορφη περιοχή. Νίκαια, Κάννες, Antibes, Juan-les-Pins, Μονακό, Grasse, Saint Paul de Vence, Saint-Tropez ... Η Γαλλική Ριβιέρα είναι ένα όνειρο!

 

Γιατί αυτά τα γαλλικά ιδρύματα θέλησαν να πιστοποιήσουν την ποιότητα της διδασκαλίας της γαλλικής ως ξένης γλώσσας;


Jean-Luc Librati -  Οι μαθητές που επιλέγουν να έρθουν στη Γαλλία για να μάθουν γαλλικά επιθυμούν επίσης να γνωρίσουν τη χώρα μας και τις συνήθειές της. Θέλουν να επωφεληθούν στο έπακρο από τη διαμονή τους, χωρίς προβλήματα και χωρίς κακές εκπλήξεις. Η επισήμανση θα τους επιτρέψει να επιλέξουν με πλήρη εμπιστοσύνη μία σχολή, συγκρίνοντας συγκεκριμένα στοιχεία διάκρισης. Με λίγα λόγια, να μην εξαπατηθούν.

Ναι αλλά σε ποια αντικειμενικά στοιχεία βασίζεται η αξιολόγηση των σχολών;


Jean-Luc Librati -  Έχουν καθιερωθεί ομάδες κριτηρίων, όπως το περιεχόμενο και η πολυμορφία της εκπαίδευσης, τα προσόντα των διδασκόντων, η διαθεσιμότητα του διοικητικού προσωπικού, το ενδιαφέρον του πολιτιστικού προγράμματος, το σύγχρονο εξοπλισμό, την προσαρμογή των εγκαταστάσεων στην δραστηριότητα και την άνεση του καταλύματος. Η επισήμανση αποτελεί εγγύηση, εγγύηση ποιότητας. Καθώς ήμασταν ήδη έτοιμοι να λάβουμε αυτή τη διάκριση, δεν είχαμε ανάγκη να αυξήσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας, ούτε να αυξήσουμ ε αντίστοιχα τις τιμές μας.


Τέχνασμα

Σκεφτείτε την υπηρεσία μεταφοράς μας που είναι φθηνότερη από ένα ταξί, σας εγγυάται μια εξατομικευμένη υποδοχή και σας συνοδεύει στον τόπο διαμονής σας.

 

Σωστοί λόγοι για να έρθετε στην

 Azurlingua... Προγράμματα για αρχάριους Ένα σήμα ποιότητας που έχει αναγνωριστεί από τη γαλλική κυβέρνηση.


Τιμές και « ειδικές προσφορές » που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.


     Θεσμική αναγνώριση (συμπράξεις πανεπιστημίων).

  11 επίπεδα γαλλικών,  η Azurlingua σας προτείνει προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες σας !


ΝΕΟ : Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε σε  2,3 ή 4 άτοκες δόσεις.


Κι άλλοι ακόμη 
 
 

ü  11 niveaux de français,  Azurlingua vous propose une pédagogie sur mesure !

image image image

Ακολουθήστε μας στο
 Facebook

 
Κοινωνικά δίκτυα

Προτείνετε μας στο Facebook!Σας άρεσε αυτή η σελίδα;
Διαδώστε τη!


Βίντεο

Καλώς ήλθατε στην Azurlingua


Μαθήματα Καθηγητών

Παιδαγωγικά προγράμματα

formation pour Professeurs

formations pour professeurs

Πρόγραμμα τέννις Auron ή Νίκαια

Παιχνίδι, set και Match

programmes tennis Nice pour adolescents

Cours de français + Tennis


Ανακαλύψτε τη Γαλλική γλώσσα μέσω της ιστορίας της, της μουσικής της, της κουλτούρας της, αυτός είναι ο σκοπός αυτού του blog.


Είμαστε μέλη
soufflecampus francecsnfla

Μας εμπιστεύονται

centre d'examen SELFEE